Pedicure Zoeken

Maak kennis met de Gespecialiseerde Voetverzorgers en Schoonheidsspecialisten van Pedicure Groep. Op deze pagina vind je een pedicure die best bij je past. Dit zijn ook de specialisten die meewerken aan de adviezen die je elders kan lezen op deze website. Dit geeft jou alvast de garantie op een kwaliteitsvolle voetbehandeling.

Staat je pedicure niet in de lijst of vind je geen pedicure in je gemeente?

  1. Neem een kijkje tussen onze adviezen om zelf aan de slag te gaan.
  2. Vertel je pedicure over Pedicuregroep.

Wat is een Pedicure?

Een pedicure is een therapeutische behandeling voor je voeten die o.a. eelt verwijdert, de harde huid verzacht, uw teennagels vormt en behandelt, enz…. Zie het als een manicure voor de voeten! Een goede voetbehandeling is de hemel, maar technieken kunnen variëren van het soort nagellak, massage maar ook gespecialiseerde technieken waardoor je een bezoek aan een podoloog kan uitstellen. Bij het zoeken naar een behandeling is het dus belangrijk dat je weet welke behandeling belangrijk is en jij dus zoekt voor je voeten.

pedicure zoeken

Wat kan een pedicure voor je doen?

Er zijn verschillende voetbehandelingen die ervoor te zorgen dat je zelf meer aandacht gaat schenken aan je voeten.

  • Pedicures kunnen je laten ontspannen door een combinatie van verschillende behandelingen. Nadat je pedicure verschillende verzachtende behandelingen en verzachtende crèmes in je voeten heeft gemasseerd, voel je misschien dat je in de lucht op de wolken aan het lopen bent!
  • Naast een gewone schoonheidsspecialist die schoonheidsbehandelingen uitvoert kan je ook terecht bij een gespecialiseerde voetverzorger die je kan helpen met meer complexe problemen zoals ingegroeide nagels, nagelbeugels, schimmelnagels en nog meer voetproblemen, zoals likdoorns, eelt en gebarsten hielen.
  • Je voetverzorger geeft ook adviezen hoe je zelf je voeten kan verzorgen.

Soorten Pedicures

Je voeten zijn misschien het meest complexe onderdeel van je lichaam en je hebt er maar één paar van. Daarom is het ook logisch dat er verschillende soorten voetverzorgers zijn om je voeten perfect te “onderhouden”.

Gespecialiseerde voetverzorgers

In het verleden werden deze “medische pedicure” genaamd. Als je dus op zoek gaat naar een medische pedicure kom je eigenlijk terecht bij een gespecialiseerde voetverzorger.

Een gespecialiseerd voetverzorger doet meer dan een basis pedicure die wordt uitgevoerd door een schoonheidsspecialist. Waar je bij een schoonheidsspecialist of basis pedicure terecht kan voor een esthetische voetverzorging gaat de gespecialiseerde voetverzorging zich focussen op preventie en verzorging van meer complexere voetproblemen zoals kalknagels, schimmelnagels, ingegroeide nagels maar ook andere pijnlijke aandoeningen.

Een gespecialiseerde voetverzorger heeft een professionele en praktijk gerichte opleiding gevolgd. Een Gespecialiseerde voetverzorger is jouw specialist die aandacht heeft voor het welzijn en de verzorging van je voetproblemen. Ze luisteren naar je problemen en gaan aan de hand van de gegeven informatie je advies geven en je voeten verzorgen.

Een gespecialiseerde voetverzorger zorgt voor een eerstelijns voetverzorging en indien nodig zal deze je doorverwijzen naar je huisarts of eventueel een Podoloog.

Schoonheidspecialisten

Een traditionele schoonheidsspecialist, die je meestal vindt in schoonheidssalons, begint met een therapeutisch voetenbad of spa. Uw voeten worden gedrenkt en gereinigd in warm, geurend water om de huid te verzachten – als een mini-jacuzzi voor je voeten.

Een exfoliërende rub verwijdert dode huidcellen met zouten of mineralen. De schoonheidsspecialiste zal ook je nagelriemen verwijderen, je teennagels knippen en bijvijlen.

Crèmes en aromatherapie-oliën worden in je voeten gemasseerd om je huid op te frissen en te verzachten. Veel schoonheidsspecialisten zullen ook je voeten en zelf je benen masseren en misschien een voetmassage op basis van acupressuur of reflexologie geven om je te helpen ontspannen. Sommige schoonheidsspecialisten maken zelfs gebruik van “hot stones” om je tot rust te laten komen. Anderen gebruiken dan misschien weer modder, wraps en zelfs algen. Aan het einde van je behandeling kan je ook een hoogwaardige teennagellak laten aanbrengen.

Een goede schoonheidsbehandeling door een schoonheidsspecialist(e) zorgt ervoor dat je voeten er niet alleen fantastisch uitzien maar ook nog eens fantastisch aanvoelen. Je gaat willen pronken met je voeten en jezelf ontelbare beloftes willen doen over hoeveel beter je in de toekomst voor je voeten zult zorgen!

Ontvang de laatste adviezen en tips nu ook per mail.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest