WEBSHOP

In onze artikels geven wij adviezen over te gebruiken producten en hulpmiddelen. Hier vind je een overzicht van alle mogelijke producten die kunnen helpen in je missie naar gezonde voeten

Wat zoek je?

Wat zoek je?

Niets zo vervelend als een blaar na een activiteit. Met deze producten kan je ze verzorgen of voorkomen. In het artikel over blaren en blaren tussen de tenen lees je er meer over.

Compressiekousen

Meer info over compressiekousen vind je in ons artikel over compressiekousen.

Droge voeten

Eelt behandelen

Onderstaande producten kan je gebruiken om eelt te verzorgen. Je leest meer in het artikel over eelt en hoe eelt zelf te verwijderen.

Etherische olie

Etherische oliƫn kunnen helpen bij een aantal voetproblemen, je leest er alles over in ons artikel over etherische olie.

Ingegroeide nagels

Het is mogelijk om zelf ingegroeide nagels te voorkomen. Je leest meer in het artikel over ingegroeide nagels.

Inlegzolen

Er zijn veel verschillende soorten inlegzolen beschikbaar op de markt, elk ontworpen om verschillende problemen op te lossen. Je leest er alles over in onze artikel over de beste inlegzolen.

Kalknagels

Onderstaande producten kan je gebruiken om kalknagels te verzorgen of voorkomen. Je leest meer in het artikel over kalknagels.

Likdoorns

Wil je zelf af van de vervelende likdoorns? Dan kan je onderstaande producten gebruiken. Je leest er alles over in het artikel over hoe je likdoorns kan verwijderen.

Metatarsalgie

Metatarsalgie is een medische aandoening die wordt gekenmerkt door pijn in de middenvoetsbeentjes. Je leest er alles over in onze artikel over metatarsalgie.

Ontspannen gevoel

Alles om op het einde van de dag een ultiem ontspannen gevoel te krijgen.

Plantaire fasciitis

Schimmelnagels/voeten

Onderstaande producten kan je gebruiken om schimmelnagels te behandelen of voorkomen. Je leest meer in het artikel over schimmelnagels en schimmelvoeten.

Schoenen onderhouden

Goed je schoenen onderhouden is belangrijk om diverse aandoeningen te voorkomen.

Voetvijlen

Een voetvijl is een handig hulpmiddel voor het verzorgen van je voeten. Het wordt gebruikt om dode huidcellen en eelt te verwijderen, waardoor je voeten zacht en glad aanvoelen.

Wintertenen/ koude voeten

Last van koude tenen? Je kan deze eenvoudig voorkomen met onderstaande producten. Je kan ook meer informatie lezen het artikel over wintertenen of de oorzaken van koude voeten.

Wratten behandelen

Wil je zelf wratten behandelen dan kan je onderstaande producten gebruiken. Je vindt ook meer informatie over onze artikels over wratten.

Zweetvoeten

Ben je ook die stinkende voeten beu? Je leest er ook meer over in het artikel over zweetvoeten behandelen.

Zweren behandelen

Onderstaande producten kan je gebruiken om zweren te verzorgen of voorkomen. Je leest meer in het artikel over zweren.